BEHEER VAN UW SYSTEEM

Technisch beheer

Wij monitoren uw installatie continue en real-time, zo mogelijk tot op stringniveau. Wij maken daarbij gebruik van de performance data die door omvormers gegenereerd worden, zoals stringspanningen en -stromen, temperaturen en opbrengsten. In één oogopslag is daarmee de status van de energie-installatie te zien. Dit betekent voor u dat wij direct ingrijpen zodra een foutmelding optreedt in de installatie, waardoor er minimale opbrengstverliezen zullen zijn.

Jaarlijks voeren wij ook een visuele controle uit op locatie, waarbij we de gehele installatie zullen controleren op mogelijke toekomstige problemen. Dit zorgt ervoor dat we al veel problemen kunnen voorkomen door vooraf en preventief al in te grijpen.

Door middel van rapportages zullen wij de opbrengsten van de installatie ook periodiek in beeld brengen en met u delen.

Het technisch beheer wordt uitgevoerd met de geavanceerde PV-management software SC100. Klik onderaan op deze pagina op de knop ‘Meer over SC100’ voor meer informatie hierover.

Energiemanagement

Door slim in te spelen op de energiemarkt zijn wij in staat om uw energie-installatie optimaal te laten produceren. Daarin kunnen we twee mogelijkheden aanbieden, afhankelijk van uw wensen.